NOI LUCRĂM ÎN SPRIJINUL AFACERII TALE

CERE DETALII UNUI EXPERT CONTABIL

  CONTABILITATE

  La MBV Tax Expert clienţii noştri primesc servicii contabile de specialitate oferite de experţi contabili sub forma unor pachete flexibile, adaptate diferitelor nevoi şi specificului firmei.

  CONSULTANȚĂ FISCALĂ

  Indiferent că este vorba despre un start-up, o companie medie sau mare, antreprenorii se pot confrunta cu diferite piedici fiscale, provocate de dinamica atât de crescută a schimbărilor legislative.

  SALARIZARE ȘI RESURSE UMANE

  Existenţa angajaţilor într-o societate, obligă angajatorul la realizarea şi depunerea unor declaraţii speciale, iar corectitudinea acestora este foarte importantă, atât pentru angajator cât şi pentru angajat. Noi preluăm povara administrativă şi ne angajăm să acordăm o atenţie sporită tuturor activităţilor specifice salarizării.

  CONSULTANȚĂ ÎN AFACERI

  La MBV Tax Expert înţelegem rolul pe care îl are inovaţia în cadrul strategiei de dezvoltare a companiei tale şi lucrăm împreună pentru a găsi cele mai bune modalităţi de structurare şi alocare a resurselor limitate pentru a obţine rezultate profitabile.

  CONSULTANȚĂ PENTRU PERSOANELE CARE SUNT STABILITE ÎN AFARA ROMÂNIEI / PERSOANELE STRĂINE

  Ești nerezident în România și vrei să devii antreprenor? Experții MBV Tax îți pot explica ce condiții trebuie să îndeplinești și care sunt legile care îți vor reglementa afacerea.

  FINANŢĂRI NERAMBURSABILE

  Ai o idee de proiect, însă nu dispui de surse pentru implementarea ei? Ai auzit de fonduri europene sau ajutoare de stat, însă nu știi cum să le obții? Noi te putem ajuta!

  Ai nevoie de mai multe informaţii?

  Stabilește o întâlnire cu unul din experţii noştri: